Preliminary investigations on relationship between polymorphism at cast locus and the quality of pork - Đurkin, Ivona; Margeta, Vladimir; Margeta, Polona; Kralik, Gordana; Kušec, Goran, agronom (2009)
Istraživanje je provedeno na 29 križanaca velikog jorkšira i njemačkog landrasa nasumično odabranih na liniji klanja u cilju utvrđivanja veze između polimorfizama na kalpastatin genu (CAST) i svojstava kvalitete mesa
Bibliografija: 21 jed
Keywords: CAST gen -- Polimorfizam gena -- Svinje -- Kvaliteta mesa