Acta botanica Croatica (Zagreb : Division of Biology, Faculty of Science, University of Zagreb, 2009)
Mrežne stranice časopisa koji objavljuje radove iz područja botanike, algologije, mikologije, bakteriologije i biljne virologije.
Pristup: World Wide Web.
Od vol.68(2009) urednik: Damir Viličić; od vol.73(2014): Branka Salopek Sondi; od vol.79(2020): Nenad Jasprica.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.79,no.2(2020) ; zadnji opis prema vol.81.no.2, online first (2022) dana: 31.5.2022.
Keywords: Botanika -- Serijske publikacije; Algologija -- Serijske publikacije; Mikologija -- Serijske publikacije; Bakteriologija -- Serijske publikacije; Biljna virologija -- Serijske publikacije