IV međunarodna izložba originalnog crteža = IV exposition internationale de dessins originaux : Moderna galerija = Musee d'art moderne (Moderna galerija, 1974)
Raster crnih linija koje tvore oblu formu u donjem dijelu plakata. Ostatak plakata mreža zelenih, ravnih horizontalnih i okomitih linija. Preklopljene mreže nalaze se na ružičastoj podlozi.