Hrvatska stručno-znanstvena udruga za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (Hrvatska stručno-znanstvena udruga za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije, 2010)
Web-stranice udruge osnovane s ciljem promicanja, razvoja i modernizacije svih segmenata energetike.