Učestalost prijeloma kuka u Hrvatskoj u pacijenata u dobi od 65 i više godina - Potočki-Karačić, Tanja; Kopjar, Branko (2009)
Učestalost prijeloma kuka u Hrvatskoj slična je onima u drugim europskim zemljama, ali niža nego na Skandinaviji. U priobalnoj Hrvatskoj učestalost je 20% niža u odnosu na kontinentalni dio. Uzroci ovih razlika zahtijevaju daljnje istraživanje
Bibliografija: 19 jed
Summary
Keywords: Prijelom kuka -- Učestalost; Hrvatska