Crvcola ([Lasor a Varea], 1713)
Prikaz otoka s gradom Korčulom, nekoliko brežuljaka, crkvica i s rijetkim stablima. S gornje strane otoka prikazana tri otočića i otisnuto slovo C. Ispod prikaza tekst u tri stupca.