[Sjedeći ženski akt II] - Šohaj, Slavko (1973)
Korpulentniji ženski akt koji sjedi ističe se na crnoj podlozi i gleda prema promatraču
Signatura lijevo dolje ispod prikaza tušem : Šohaj973.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Flomasteri; Tuš