[Sjedeći akt i figura] - Šohaj, Slavko (1980)
Frontalno prikazan ženski akt sjedi na fotelji koja se nalazi u prvom planu. U drugom planu se nad dekoriranom pozadinom ističe ljudska klečeća figura, nalik na skulpturu
Signatura u donjem desnom uglu tušem : Šohaj.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Flomaster