Shop in professional.hr : specijalizirani internetski portal i časopis za profesionalce u FMCG i HORECA sektoru (Kreativna tvornica, 2010)
Mrežne stranice specijaliziranog časopisa iz područja ugostiteljstva i trgovine robom široke potrošnje.