Neurološka dijagnostika hospitaliziranih bolesnika Psihijatrijske bolnice Vrapče - Hrabrić, Krešimir (Array, 2009)
U radu je istražena učestalost indiciranja i potom rezultati CT-a i MR-a mozga u hospitaliziranih bolesnika Psihijatrijske bolnice Vrapče. Željeli smo pridonijeti rješavanju dileme treba li neuroradiološke pretrage provoditi kao dio rutinske dijagnostičke obrade svih psihijatrijskih pacijenata