Dijabetička nefropatija i prevencija kroničnog bubrežnog zatajenja uzrokovanog dijabetičkom nefropatijom - Jakić, Marko, liječnik (Array, 2009)
U ovom radu prikazan je pregled literature vezan uz dijabetičku nefropatiju (DN), glavnu mikrovaskularnu komplikaciju bolesnika sa ŠB