[Figura, stol i prozor] - Šohaj, Slavko (1970)
Slika je podijeljena na dvije polovice, na lijevoj je prozor s pogledom na pejsaž te okrugli stol s predmetima na njemu. Desno je prikazana stilizirana figura na tamnoj pozadini.