Dijagnostičko-terapijski postupnik za muškarce kojih partnerice imaju HPV-genitalnu infekciju - Ljubojević Hadžavdić, Suzana (Array, 2009)
Pravovremena dijagnoza i liječenje HPV-infekcije u muškaraca od potencijalne je koristi jer njihova eradikacija može smanjiti rezervoar virusa i na taj način smanjiti učestalost pojave CIN-a, karcinoma in situ i invazivnih karcinoma cerviksa u njihovih partnerica. Za ispravno postavljanje dijagnoze i odabir odgovarajuće terapijske tehnike predlažemo dijagnostičko -terapijski postupnik za HPV-genitalne infekcije u muškaraca