The influence of alloying elements in aluminium on the grain refinement with ALTI5B1 - Naglić, I. (Array, 2009)
Članak se bavi utjecajem legirajućih elemenata u aluminiju na usitnjavanje zrna s različitih dodatcima AlTi5B1. Ispitivanje usitnjavanja zrna je provedeno pri brzini hlađenja od 15 °C/s