Electrochemical process for the manufacturing of titanium alloy matrix composites - Soare, V. (Array, 2009)
Članak prikazuje novu metodu prethodne sinteze titanovih kompozitnih slitina s elektrokemijskim postupkom u rastaljenom kalcijevom kloridu