Complex approach mechanical properties and formability assessment of selected deep-drawing steels - Štaba, J. (Array, 2009)
Članak utvrđuje svojstva duboko vučenih limova od mikrolegiranih čelika tri kvalitetna stupnja (Re = 320 do 475 MPa) s površinskom pripremom – toplim pocinčavanjem