[Tri seljanke] - Šohaj, Slavko (1953)
U prvom planu prikazane su dvije seljanke s teretom na glavi te mačka koja stoji njima uz noge. U drugom planu stoji još jedna žena, čini se kao da prilazi drugima dvijema.