Physical modelling of bath homogenisation in argon stirred ladle - Michalek, K. (Array, 2009)
Rad prikazuje rezultate eksperimentalnog istraživanja ponašanja taline u modelu lonca s miješanjem pomoću mjehurića argona dovedenog kroz jedan ili dva mješača na dnu lonca. Istraživanje je provedeno koristeći metodu fizikalnog modeliranja na modelu u mjerilu 1 : 10