Chemical composition and morphology of oxidic ceramics at filtration of steel deoxidised by aluminium - Bažan, J.; Stránský, K.; Horakova, D. (Array, 2009)
Sastav i morfologija filterske keramike ispitivana je tokom filtriranja aluminijem deoksidiranog čelika