Study of surface tension of inorganic melts based on their chemical composition and temperature - Dudek, Rostislav (Array, 2009)
Rad prikazuje istraživanje određenih fizikalno-kemijskih svojstava anorganskih talina obzirom na ponašanje njihovih površina