Working steel P2-04BCH by equal channel angular extrusion (ECAE) - Greger, Miroslav (Array, 2009)
Članak prikazuje rezultate istraživanja strukture i svojstava niskougljičnog čelika kvalitete P2-04BCH nakon kanalno kutne ekstruzije (KKE) pri temperaturi od oko 290°C. Zabilježen je značajan porast čvrstoće materijala