Središnji savez uzgajivača konja Hrvatski posavac - Središnji savez uzgajivača konja Hrvatski posavac (Martinska Ves) (Martinska Ves : Središnji savez uzgajivača konja Hrvatski posavac, 2010)
Mrežne stranice organizacije čiji je cilj unaprjeđenje uzgoja te promidžba i zaštita pasmine konja Hrvatski posavac.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana:16.12.2010.)
Keywords: Središnji savez uzgajivača konja Hrvatski posavac (Martinska Ves); Hrvatski posavac -- Uzgoj; Konjogojstvo -- Hrvatska