[Maskirani par] - Šohaj, Slavko (1983)
Prikazan je par koji kao da je pod maskama, lica su im pravokutna i u kosi se naziru rogovi. Jedan od njih obraća se drugom liku dok se ovaj cerekajući okreće prema promatraču.