Iskustva zdravstvenog zbrinjavanja ozlijeđenih u kemijskim nesrećama u Hrvatskoj - Turk, Rajka (Array, 2009)
U ovom preglednom radu istaknute su spoznaje prikupljene temeljem analiza prethodnih kemijskih incidenata opisanih u novijoj medicinskoj literaturi, kao i iskustva stečena nakon nedavnih kemijskih nesreća u Hrvatskoj