Zdravstveni djelatnici u bolnicama i stres na radu : istraživanje u Zagrebu - Knežević, Bojana (Array, 2009)
Cilj istraživanja bio je u skupini zdravstvenih djelatnika u bolnici ispitati koje čimbenike stresa (stresore) na radu doživljavaju kao stresne i/ili izrazito stresne te postoje li razlike u doživljavanju stresa na radu između liječnika i medicinskih sestara/tehničara