Primjena termografije i subjektivnog ispitivanja pri evaluaciji udobnosti - Salopek Čubrić, Ivana (Array, 2009)
Rad prikazuje široke mogućnosti primjene infracrvene termografije u različitim područjima ljudske djelatnosti. U eksperimentalnom dijelu rada izvršeno je ispitivanje udobnosti nošenja odjevnog predmeta u kojem su ocjenjivači davali ocjene vezane uz vlažnost, toplinu i ukupnu udobnost prije umjerenog rada i nakon njega