Primjena elektromotora u eksplozivnoj atmosferi : eksperimentalna istraživanja rizika paljenja - Gavranić, Ivica (Array, 2009)
U članku se razmatraju rizici primjene elektromotora u prostorima ugroženim eksplozivnom atmosferom.