Učinci primjene osnovnih pravila zaštite na radu na smanjenje ozljeda na radu - Kirin, Snježana (Array, 2009)
Cilj ovog istraživanja je analizirati i usporediti prosječnu godišnju stopu ozljeda na radu u tekstilnoj i građevinskoj industriji za razdoblje od 1997. do 2006. godine