Implementacija nuklearne, radiološke, kemijske i biološke obrane u sigurnosni menadžement tvrtki - Vedenik, Leon (Array, 2009)
Rad daje prijedlog implementacije sustava nuklearne, radiološke, kemijske i biološke obrane (NRKB/O) u sustav menadžmenta sigurnosti tvrtki koje nisu dio nacionalnoga sustava sigurnosti