Konkurentna Hrvatska (Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva Republike Hrvatske, 2012)
Web-stranice operativnog programa vlade Republike Hrvatske usmjerene na pripreme za korištenje strukturnih fondova EU.