Konkurentna Hrvatska (Zagreb : Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva Republike Hrvatske, 2012)
Web-stranice operativnog programa vlade Republike Hrvatske usmjerene na pripreme za korištenje strukturnih fondova EU.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 27.12.2010. ; zadnji opis prema verziji dana 20.7.2022.)
Keywords: Hrvatska -- Regionalni razvoj