Proizvodnja bioplina i fermentiranog ostatka iz svinjske gnojovke - Krička, Tajana (Array, 2009)
Cilj ovog rada bio je istražiti mogućnost proizvodnje bioplina i daljnjeg korištenja higijenski ispravnog fermentiranog ostatka kao biognojiva, dobivenog nakon anaerobne fermentacije svinjske gnojovke