Utjecaj različitih razina sirovih bjelančevina i metaboličke energije na proizvodne rezultate pilića u tovu - Steiner, Zvonimir (Array, 2009)
Provedeno je istraživanje na brojlerima Ross 308 kako bi se istražio utjecaj različitih razina sirovih bjelančevina i metaboličke energije na proizvodne rezultate pilića u tovu