Utjecaj uparavanja na fizikalna svojstva zrna kukuruza - Matin, Ana; Krička, Tajana; Jurišić, Vanja; Voća, Neven; Brlek Savić, Tea; Bilandžija, Nikola, agronom (2009)
Cilj ovog rada bio je istražiti utjecaj procesa uparavanja kao hidrotermičke dorade i sušenja na dimenzije zrna kukuruza (dužina, širina i debljina). Istraživanja su provedena tijekom tri vegetacijske sezone (2002., 2003. i 2004. godina) na hibridima Bc 4982, Bc 462, Bc Jumbo, Florencia i Stefania uzgojenih na niskoj i visokoj razini agrotehnike
Bibliografija: 16 jed
Summary
Keywords: Zrno kukuruza -- Uparavanje -- Fizikalna svojstva