Increase of conjugated linoleic acid content of dairy products by adding sunflower oil - Salamon, Rozalia Veronika (Array, 2009)
U pokusima smo istraživali djelovanje dodavanja linolne kiseline na proizvodnju KLK Lactobacillusa acidophylusa, Lactobacillusa plantaruma i Lactobacillusa casei