Increase of conjugated linoleic acid content of dairy products by adding sunflower oil - Salamon, Rozalia Veronika; Loki, Katalin; Varga-Visi, Eva; Mandoki, Zsolt; Csapó, János (2009)
U pokusima smo istraživali djelovanje dodavanja linolne kiseline na proizvodnju KLK Lactobacillusa acidophylusa, Lactobacillusa plantaruma i Lactobacillusa casei
Bibliografija: 12 jed.
Summary
Keywords: Mliječni proizvodi -- Bakterije mliječne kiseline -- Suncokretovo ulje -- Konjugirana linoleinska kiselina -- Linolna kiselina