Aktivnosti enzima i hormona štitnjače u krvi za procjenu opskrbljenosti ovaca selenom - Antunović, Zvonko (Array, 2009)
Cilj ovoga istraživanja je utvrditi da li se aktivnost enzima i hormona štitnjače u krvi ovaca i janjadi može uzeti kao pouzdan kriterij u procjeni njihove opskrbljenosti selenom