WWW.karlovac-nature.hr (Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Karlovačke županije Natura viva, 2008)
Mrežne stranice ustanove čija je osnovna djelatnost zaštita, održavanje i promicanje zaštićenih prirodnih vrijednosti.