The effect of thermic treatment conditionins on the the amino acid composition of soybean and maize - Varga-Visi, Eva (Array, 2009)
Cilj je rada bio istražiti djelovanje tostiranja punomasne soje i zrakom sušenog kukuruza na profil amino kiselina proizvoda