The effect of thermic treatment conditionins on the the amino acid composition of soybean and maize - Varga-Visi, Eva; Pohn, Gabriella; Albert, Csilla; Mandoki, Zsolt; Csapó, János (2009)
Cilj je rada bio istražiti djelovanje tostiranja punomasne soje i zrakom sušenog kukuruza na profil amino kiselina proizvoda
Bibliografija: 10 jed
Keywords: Aminokiseline -- Soja -- Kukuruz -- Pečenje -- Sušenje