Sudanska trava : energetska biljka za proizvodnju bioplina - Kralik, Davor (Array, 2009)
Zbog izrazito visokog prinosa zelene mase, sudanska trava (Sorghum sudanense L.) postaje zanimljiva kultura koja može zamijeniti silažni kukuruz u bioplinskim postrojenjima