Vip Snow Queen Trophy ladies and men's slalom. ([Zagreb] : [s. n.])
Web-stranice slalomske skijaške utrke u Zagrebu.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.snowqueentrophy.com
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana:3.1.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.2.2020.)
Keywords: Skijanje -- Natjecanja -- Zagreb; Alpsko skijanje -- Tehnike