Prospective surveillance of Croatian pregnant women on lamotrigine monotherapy : aspects of pre-pregnancy counseling and drug monitoring - Miškov, Snježana (Array, 2009)
U ovoj studiji smo prospektivno pratili ishod trudnoće u 23 trudnice s epilepsijom koje su uzimale lamotrigin kao monoterapiju. Trudnoća je kod bolesnica rezultirala intrauterinom smrću djeteta u jednom slučaju. spontanim abortusom u jednom slučaju, te prijevremenim porodom u dva slučaja. Kod novorođenčadi nisu zabilježene kongenitalne malformacije.