Emergency EEG and diagnostic yield - Hećimović, Hrvoje (Array, 2009)
Željeli smo utvrditi korelira li akutni gubitak svijesti, promjena psihološkog statusa ili s tim povezani simptomi s prisutnošću epileptiformnih nenormalnosti na hitnom EEG