Acute cerebrovascular incident caused by septic emboli : a case report - Antić, Sonja (Array, 2009)
Septična embolija je rijedak poremećaj uzrokovan infektivnim endokarditisom, infekcijom mokraćnih putova, infekcijama skeleta, femoralnim tromboflebitisom te sinusitisom.