Post-stroke depression - Zavoreo, Iris (Array, 2009)
Depresija koja se javlja nakon moždanog udara jedna je od češćih komplikacija istog i ima značajan utjecaj na oporavak motoričkog i kognitivnog oštećenja, pa tako i na smrtnost od moždanog udara.