Post-stroke depression - Zavoreo, Iris; Bašić Kes, Vanja; Bosnar-Puretić, Marijana; Demarin, Vida (2009)
Depresija koja se javlja nakon moždanog udara jedna je od češćih komplikacija istog i ima značajan utjecaj na oporavak motoričkog i kognitivnog oštećenja, pa tako i na smrtnost od moždanog udara.
Bibliografija: 40 jed.
Keywords: Moždani udar -- Depresija