Possibilities for rehabilitation after stroke - Šerić, Vesna (Array, 2009)
Na funkcioniranje i kvalitetu života nakon moždanog udara utječu stavovi, aktivnost i socijalne interakcije bolesnika. Rehabilitaciju bolesnika nakon moždanog udara treba započeti odmah kada je u bolesnik u medicinski stabilnom stanju.