Investigation on the efficacy of wastewater management units on a pig farm - Kostadinova, Gergana (Array, 2009)
Ocjenjivana je djelotvornost jedinice za upravljanje otpadom s mehaničkim i biološkim mjerama u vezi s dekontaminacijom tekućeg stajskog gnoja (mješavina gnoja, urina i tehnološke vode) na farmi kapaciteta 5500 svinja, koristeći parametre nacionalnog ekološkog zakonodavstva