Utjecaj anaerobne fermentacije na biogene elemente važnijih sirovina za proizvodnju bioplina - Bilandžija, Nikola, agronom (Array, 2009)
Ovim radom je utvrđen odnos biogenih elemenata (N, P, K) u fermentiranom mulju nakon proizvodnje bioplina u odnosu na stajski gnoj, te prisutnost pojedinih izoliranih bakterija i to roda: Escherichia, Bacillus, Enterococcus, Micrococcus, Proteus i Nocardia